Yeni üniversal kaplinler ve flanş adaptörü serisi Supa One™ ile tanışın

Yeni tek cıvatalı kaplinlerimiz uzun ömür ve dayanıklılık sağlamak için EN 545'e göre tasarlanmıştır. 26-06-2024

Sfero dökme demir, çelik, PVC ve PE borular için uygun yeni Supa One™ kaplinlerimizi ve flanş adaptörlerimizi piyasaya sürmekten mutluluk duyuyoruz. DN80-200 mm çaplarda mevcutturlar.

Supa One™ kaplinlerinin montajı çok kolaydır, kaplinin her iki ucunda sadece bir cıvata sıkılarak montaj tamamlanır. Uzun ömür ve dayanıklılık sağlamak için EN 545'e göre tasarlanmıştır

Sıkma bölümü, montaj esnasında civata yönünü ayarlamak için  360° dönebilir. Bu, sahada sınırlı alan olsa bile cıvataların düzgün sıkılabilmesi için imkan sağlar. Somunların oval tasarımı hafifçe dönmelerini ve tam oturmayı sağlar. Ayrıca, tasarım standart bir elektrikli aletin kullanılmasına imkan tanır ve geleneksel tasarımların aksine alet sıkma sırasında saplama ucu tarafından itilmez. Cıvataların yeniden sıkılmasına gerek yoktur.

Kaplin her iki uçta da ±4° sapmaya imkan tanır (toplam 8°). Büyük yerleştirme derinliği toleransları borunun hafif açılı kesilmesine imkan tanır. Bu sayede hassas ayarlamaya gerek kalmadan basit bir montaj yapılabilir.

Supa One™ üniversal kilitsiz kaplinler ve flanş adaptörleri, AVK'nın her türlü ihtiyaç için kapsamlı kaplin ve flanş adaptörlerini tamamlıyor.

Daha fazla ayrıntı için lütfen ürün teknik föylerine bakın:

651/00 serisi Supa One™ üniversal kaplin
653/00 serisi Supa One™ üniversal flanş adaptörü

ANİMASYON

Supa One™ üniversal tek cıvatalı kaplinler

65X serisi üniversal, tek cıvatalı Supa OneTM kaplinlerimizin özellikleri ve montajı hakkında animasyon.